Ο Χ. Δήμας μίλησε σε συνέντευξη για το Ράλι Ακρόπολις

Ο Χ. Δήμας μίλησε σε συνέντευξη για το Ράλι Ακρόπολις

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή της ΝΔ Χ. Δήμα αναφέρεται: «Στη συνέντευξη τύπου, ενόψει του Ράλλυ Ακρόπολις 2015, που παραχωρήθηκε την Δευτέρα το βράδυ έλαβε τον λόγο ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο Χρίστος Δήμας τόνισε πως το Ράλλυ Ακρόπολις εκτός από ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την Κορινθία και την Ελλάδα αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλη την Ευρώπη. «Τα οφέλη για την πολιτεία, την εθνική και τοπική οικονομία, τον τουρισμό και βεβαίως την προβολή της χώρας είναι πολλαπλά και πολύ σημαντικά» σημείωσε σχετικά.

Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου και ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Μαυροειδής. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας που θα διεξαχθεί κατά 98% στον νομό Κορινθίας, θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου με έδρα τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων».

One thought on “Ο Χ. Δήμας μίλησε σε συνέντευξη για το Ράλι Ακρόπολις

  1. θα ήθελα να μας πει ο κ. Δήμας αν εχει κάνει κοστολόγηση του οφέλους της διενέργειας του Ράλι για την Κορινθία γιατί δεν νομίζω να ισχύει κάτι τετοιο…
    Τελευταία μόνο για τα ράλι μας ενημερώνει μέσω του γραφείου τύπου του ο κ. Δήμας. ΕΛΕΟΣ!!!
    Επίσης κατά παράφραση της λαικής ρήσης,… «εδώ η χώρα χάνεται, και το ράλι είναι το must μας…» Ελεος σοβαρευτείτε και θα τον έχουμε και υποψήφιο Βουλευτή και μάλιστα και στη 1η θέση.
    Ολοι οι κύριοι Τίποτα ξανά πάλι στο προσκήνιο.
    Σοβαερευτείτε στη ΝΔ κάντε τομές. Βάλτε νέα πρόσωπα.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>