Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία είναι «γερασμένο» …και δεν πείθει!

(14:05)

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία είναι «γερασμένο» … και δεν πείθει!

Στις εκλογές του Ιανουαρίου ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε με «κάλπικο» (όπως αποδείχθηκε) πρόγραμμα αλλά ανέδειξε είτε στα ψηφοδέλτιά του, είτε σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, είτε σε θέσεις δημόσιας διοίκησης νέα και γνωστά κορινθιακά πρόσωπα.

Από την άλλη πλευρά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία μετά την επικράτηση του Χ. Δήμα, «κάθισε»…

Ακούγεται επίσης ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ …αν και διαλυμένος οργανωτικά, κρατά δυνάμεις και ενισχύει τα ψηφοδέλτιά του με πρόσωπα εκλογικά μάχιμα και ορισμένα άφθαρτα έως …αμόλυντα.

Η νομαρχιακή της ΝΔ στην Κορινθία σχεδιάζει με προσοχή και δήμο-δήμο τις επόμενες κινήσεις στην Κορινθιακή «σκακιέρα» αλλά δυστυχώς της λείπει το «γερό» ψηφοδέλτιο.

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Κορινθίας είναι γερασμένο, ελαφρώς κουρασμένο και άνευρο, ειδικά το τελευταίο οχτάμηνο. Σαφώς λοιπόν χρειάζονται αλλαγές ή προσθήκες με νέα, άφθαρτα και κινητικά στελέχη.

Υπάρχουν τέτοια άραγε στελέχη στην Κορινθία; Θέλει η ΝΔ κεντρικά να πείσει τον κόσμο ότι είναι η λύση για την κρίση;

Ας τολμήσει την ανανέωση. Ας τολμήσει το ανακάτεμα της τράπουλας. Ας επιλέξει σε εκλόγιμες θέσεις αυτούς που πραγματικά αγωνίζονται γι΄ αυτήν καθημερινά και όχι μόνο κάθε τετραετία και από το χωριό τους. Ας επιλέξει καθαρά πρόσωπα. Ας επιλέξει το μέλλον. …Αλλιώς χάνει από χέρι!

ΣΣ. Η ΝΔ στην Κορινθία έχει και κάποια …μπουμπούκια με γεμάτους δικαστικούς φακέλους (π.χ για απάτη σε βάρος του κράτους κτλ…). Ας μην ονειρεύονται ορισμένοι για να μην γίνουμε οι δημοσιογραφικοί «εφιάλτες» τους! …Μην δοκιμάζουν κάποιοι την υπομονή- ανοχή των Κορίνθιων πολιτών!

Ε.Σ

Καλό διήμερο! Μαζί σας και πάλι τη Δευτέρα…

One thought on “Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία είναι «γερασμένο» …και δεν πείθει!

  1. Κανονικά το ψηφοδέλτιο τησ ΝΔ στην Κορινθία θα πρέπει να αλλάξει ριζικά. ΡΙΖΙΚΟΤΑΤΑ!
    ΟΛΟΙ θα πρέπει να αλλάξουν

    αν και ικανότατος ο κ. Δήμας, θα μπορούσε πχ να πάει στην Β Αθήνας και στην Κορινθία να κατέβουν ΝΕΟΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ και άτομα που έχουν όρεξη, γιατί υπάρχουν τετοιοι και από πολλές πλευρές της Κορινθίας, και από την περιοχή μας…γιατί αν αναλογιστούμε ότι η Δυτική Κορινθία έχει να εκπροσωπηθεί δεν ξε΄ρω κ εγω από πότε…. νομίζω ότι χρειάζεται αυτή τη φορά να έχει το δικό της εκπρόσωπο η Σικυώνα, το Ξυλοκαστρο…κ.λπ.
    Κάντε τη νέα αρχή…ΞΕκινηστε εκει στη ΝΔ μπας και δούμε φως και τότε να δειτε τι δυναμική θα έχει η κεντροδεξιά παράταξή στη Κορινθία.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>