ΚΟΥΙΖ: Δημόσια υπηρεσία τα …βρήκε όλα εντάξει σε δήμο που πνίγεται από τα σκουπίδια!!!

ΚΟΥΙΖ: Δημόσια υπηρεσία τα …βρήκε όλα εντάξει σε δήμο που πνίγεται από τα σκουπίδια!!!

Σε ποιο δήμο της Δυτικής Κορινθίας που επικρατεί ένα …μπάχαλο από τα σκουπίδια έκανε έλεγχο δημόσια υπηρεσία και τα …βρήκε όλα εντάξει; Το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη η απάντηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το εν λόγω άρθρο θα είναι θέμα συζήτησης…

K.N

ΚΟΥΙΖ: …Τους «έμπλεξε» ο «απίστευτος τύπος» του Κιάτου!

…Τους «έμπλεξε» ο «απίστευτος τύπος» του Κιάτου

Δύσκολες εποχές για εκείνον τον «απίστευτο τύπο» του Κιάτου! Ασχολήθηκε και ένα φεγγάρι με την πολιτική και …πάτωσε! Φυσικά δεν συμπεριλήφθηκε ξανά σε ψηφοδέλτιο! Γενικά …όπου πάει δεν αφήνει τίποτα όρθιο!

Το κακό για αυτόν είναι ότι κάποτε …πουλούσε τρέλα και έπιανε! Το κακό επίσης είναι ότι τον εμπιστεύτηκαν άτομα και κατέθεταν υπερ του σε δικαστικές υποθέσεις και όλοι αυτοί (που τον υποστήριζαν) θα έρθουν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη για το σοβαρό αδίκημα της ψευδορκίας!!!

(ΤΑΡΖΑΝ)

ΚΟΥΙΖ: Δήμος Σικυωνίων: …Μήπως έρχεται η ώρα του «προεδράκου»;

Δήμος Σικυωνίων: …Μήπως έρχεται η ώρα του «προεδράκου»;

Ποιος «τυπάκος»  στο δήμο Σικυωνίων που το …παίζει πρόεδρος επειδή δεν έχει με τίποτα άλλο να ασχοληθεί τηλεφωνεί στην αστυνομία για να γράψει τα σταθμευμένα μηχανάκια σε ένα μέρος του πεζοδρόμου στην παραλιακή (από το Κιάτο μέχρι και το Κ. Διμηνιό);

Κάτι δηλαδή το οποίο συμβαίνει καθόλο το μήκος της παραλιακής σε όλο τον νομό! …Αυτό «πείραξε» τον «προεδράκο»; …Δεν έχει με τίποτα άλλο να ασχοληθεί; Τόσος «κομπλεξισμός» πια; …Μήπως έρχεται ή ώρα του; Πλέον έχουν αρχίσει να τον παίρνουν χαμπάρι! Αν φτάσουμε στο σημείο να ασχοληθούμε πραγματικά μαζί του …θα τρέχει και δεν θα φτάνει!

ΣΣ. «Προεδράκο» τώρα που σε πήραμε χαμπάρι… απλά να έχεις το νου σου! Γιατί στο τέλος προβλέπουμε να σε παίρνουν με αυγά, γιαούρτια και τομάτες! …Συνέχισε να προκαλείς την τύχη σου! Σήμερα σου βγάλαμε κίτρινη κάρτα! Η επόμενη κάρτα …ξέρεις ποια είναι!

(ΡΕΠΟΡΤΕΡ)

ΚΟΥΙΖ: Ποιος πρώην αντιδήμαρχος Κορινθίων είπε ότι θα είναι απέναντι στον Νανόπουλο αν…

Ποιος πρώην αντιδήμαρχος Κορινθίων είπε ότι θα είναι απέναντι στον Νανόπουλο αν…

Ποιος, από ότι τουλάχιστον κυκλοφορεί στην Κόρινθο, λέει προς τα έξω ότι αν ο Νανόπουλος θα κατέβει ξανά υποψήφιος για πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου, θα είναι απέναντί του; Για να σας βοηθήσουμε λίγο περισσότερο …πρόκειται για πρώην αντιδήμρχο στο δήμο Κορινθίων!

Ε.Σ

ΚΟΥΙΖ: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Τα «ψευτο-golden boys» ψήφισαν ΟΧΙ πιστεύοντας ότι θα διαγραφούν τα χρέη τους;

…Τα golden boys ψήφισαν ΟΧΙ πιστεύοντας ότι θα διαγραφούν τα χρέη τους;

Ποιοι είναι οι δύο επιχειρηματίες που διατηρούν αλυσίδα καταστημάτων στην Κορινθία και έχουν αμέτρητα χρέη (στο δημόσιο και όχι μόνο), από ότι ακούστηκε τουλάχιστον, …έκαναν τον σταυρό τους και έλεγαν ότι έπρεπε να βγει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της προηγούμενης Κυριακής;

Τώρα που βγήκε το ΟΧΙ τι περιμένουν άραγε; Ότι θα γλιτώσουν από τα χρέη που έχουν; …Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται! Γελάει ο κόσμος με τον τρόπο που σκέπτονται και λειτουργούν!

Ας έχουν το «νου τους» μην συλληφθούν για χρέη στο δημόσιο (αν δεν μας απατάει η μνήμη μας έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν ο ένας για χιλιάδες χρέη στο δημόσιο). …Βρε πως «κατάντησαν» τα πρώην «ψευτο- golden boys» της Κορινθίας! …Πλάκα έχουν!

ΣΣ. Αλήθεια έχετε φροντίσει να πληρώνετε- ασφαλίζετε κανονικά το προσωπικό που απασχολείτε …ή μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε σχετική έρευνα κάνοντας στη συνέχεια καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες; …Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε!

Κ.Ν

ΚΟΥΙΖ: Δήμαρχος της Κορινθίας με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ φοβάται «κούρεμα» στις καταθέσεις του;

ΚΟΥΙΖ: Δήμαρχος της Κορινθίας φοβάται «κούρεμα» στις καταθέσεις του;

Ποιος δήμαρχος της Κορινθίας ακούγεται αυτό το διάστημα ότι τα έχει «χαμένα» και …παραμιλάει γιατί έχει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις στις Ελληνικές τράπεζες και φοβάται για «κούρεμα»; …Δεν ξέρω πως αλλά κυκλοφορεί ιδιαίτερα στο δήμο του!

(ΤΑΡΖΑΝ)

ΚΟΥΙΖ: Με ποια απόφαση του δήμου… τα πήραν οι έμποροι στο Κιάτο;

Με ποια απόφαση του δήμου… τα πήραν οι έμποροι στο Κιάτο;

Τι έχει ενοχλήσει τους εμπόρους του Κιάτου σχετικά με κάποιες αποφάσεις του δήμου και της δημοτικής αρχής του Σ. Σταματόπουλου;

Για ποιο λόγο στελέχη του εμπορικού συλλόγου στο Κιάτο …τα έχουν πάρει με τη δημοτική αρχή;

Αληθεύει επίσης ότι έχουν βγάλει (ή θα βγάλουν) σκληρή ανακοίνωση κατά του δήμου;

Κ.Ν

ΚΟΥΙΖ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο πρώην βουλευτής …μήπως καμαρώνει την πολιτική πινακίδα;

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο πρώην βουλευτής …μήπως καμαρώνει την πολιτική πινακίδα;

Αναδημοσιεύουμε ένα κουίζ που είχαμε γράψει στις 29 Μαΐου 2015 στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέραμε: «Ποιος πρώην βουλευτής Κορινθίας ακόμα να κατεβάσει την πολιτική πινακίδα (που ανέφερε την πρώην ιδιότητα του ως βουλευτής) έξω από το πολιτικό γραφείο του στην Κόρινθο;

Εκτός και αν την αφήνει επίτηδες θεωρώντας ότι θα επανεκλέγει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές …οπότε γιατί να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία;…» (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση).

ΣΣ. Πέρασε ένας μήνας και ο εν λόγω πρώην βουλευτής …ακόμα να κατεβάσει την πινακίδα έξω από το πολιτικό γραφείο που διατηρούσε! …Γελάει ο κόσμος!

Μήπως ο πρώην βουλευτής δεν κατεβάζει την πινακίδα ….για να την βλέπει και να την καμαρώνει και να του θυμίζει παλιές- καλές εποχές που το πιθανότερο είναι να μην ξαναδεί ποτέ;

Για να δείτε την πινακίδα δεν έχετε να προχωρήσετε επι του πεζόδρομου (κοιτάζοντας ψηλά) στο κέντρο της Κορίνθου (κοντά στις καφετέριες). 

Αν και πάλι δεν κατεβάσει ο πρώην βουλευτής σύντομα την πινακίδα απλά το κουίζ θα συνεχιστεί …μέχρι κάποια στιγμή να δημοσιεύσουμε και την φωτογραφία! Μέχρι τότε αφήνουμε στους πολίτες να «χαζεύουν» την ξεχασμένη πινακίδα από τον πρώην βουλευτή και να κάνουν τα σχόλια τους!

Κ.Ν

Αυτοδιοικητικός στη Δ. Κορινθία καταδικάστηκε για παρανομίες σε βάρος του κράτους!

Αυτοδιοικητικός στη Δ. Κορινθία καταδικάστηκε  για παρανομίες σε βάρος του κράτους! – …Ο δήμαρχος γιατί δεν τον ελέγχει;

Μαθαίνουμε πως αυτοδιοικητικός εκλεγμένος από την Δυτική Κορινθία καταδικάστηκε κάποιους μήνες σε …εφετείο της Αττικής για παρανομίες σε βάρος του κράτους!

Ο συγκεκριμένος μήπως προσπαθεί να κρύψει τις «παραποντιές» του αλλά δεν τα καταφέρνει;

Υπάρχει ηθικό ή νομικό θέμα παραμονής του στην θέση του συμβούλου; Ο δήμαρχος της περιοχής του ενώ γνωρίζει γιατί δεν τον ελέγχει;

Μήπως αρχίζει ο κλοιός να σφίγγει; Πολύ πιθανό να ασχοληθούμε συστηματικά με τον εν λόγω κύριο…

ΣΣ. Σε πρώτη φάση ίσως έρθουμε σε επαφή με τον δήμαρχο, να τον ρωτήσουμε σχετικά και εν συνεχεία να γράψουμε την άποψή του για το θέμα για να την διαβάσουν και οι δημότες…

Ε.Σ

…Με τι βρήκαν να ασχοληθούν χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί του ΑΤ Κιάτου;

…Με τι βρήκαν να ασχοληθούν χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί του ΑΤ Κιάτου; 

…Με τι βρήκαν να ασχοληθούν την Κυριακή το απόγευμα οι αστυνομικοί του ΑΤ Κιάτου και προκάλεσε την έντονη αντίδραση και τα αρνητικά σχόλια των παρευρισκομένων και λουόμενων στην παραλία του Πευκιά στο Κ. Διμηνιό; Την στιγμή εκείνη …δεν έπεφτε φύλλο από τον κόσμο στην παραλία που απολάμβανε το μπάνιο του!

ΣΣ. Με τα άλλα πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του δήμου Σικυωνίων (κλοπές και ληστείες) …πως τα πάνε άραγε οι αστυνομικοί του Κιάτου; Καιρό έχουμε να γράψουμε για κάποια σημαντική επιτυχία των αστυνομικών του εν λόγω τμήματος!  Αυτά για την ώρα. Τα υπόλοιπα σε επόμενη ανάρτησή μας (σήμερα ή αύριο). 

Ε.Σ