Ο Χ. Δήμας μίλησε σε συνέντευξη για το Ράλι Ακρόπολις

Ο Χ. Δήμας μίλησε σε συνέντευξη για το Ράλι Ακρόπολις

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή της ΝΔ Χ. Δήμα αναφέρεται: «Στη συνέντευξη τύπου, ενόψει του Ράλλυ Ακρόπολις 2015, που παραχωρήθηκε την Δευτέρα το βράδυ έλαβε τον λόγο ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο Χρίστος Δήμας τόνισε πως το Ράλλυ Ακρόπολις εκτός από ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την Κορινθία και την Ελλάδα αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλη την Ευρώπη. «Τα οφέλη για την πολιτεία, την εθνική και τοπική οικονομία, τον τουρισμό και βεβαίως την προβολή της χώρας είναι πολλαπλά και πολύ σημαντικά» σημείωσε σχετικά.

Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου και ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Μαυροειδής. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας που θα διεξαχθεί κατά 98% στον νομό Κορινθίας, θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου με έδρα τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων».

Χάντμπολ: Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου προετοιμάστηκε στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP

Χάντμπολ: Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου προετοιμάστηκε στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP

Από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου (τμήμα χάντμπολ) αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, τις προηγούμενες ημέρες, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου που φιλοξενήθηκε για 2 εβδομάδες στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Προπονητικού κέντρου SPORTCAMP.

Οι απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερα υψηλές και μεγάλες, καθιστώντας απαραίτητη τη βέλτιστη δυνατή εξασφάλιση της ιδανικής προετοιμασίας.

Τις καλύτερες συνθήκες και τον πλέον ενδεδειγμένο χώρο, βρήκε η Ομάδα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο κέντρο SPORTCAMP, όπου για 15 ημέρες εργάστηκε σκληρά, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια ώστε να είναι σε ετοιμότητα και εξαιρετική κατάσταση για τη νέα αθλητική σεζόν. Καθ’ όλο αυτό το διάστημα, υπήρχαν και στιγμές χαλάρωσης που ήταν μικρές οάσεις ξεκούρασης τις οποίες οι παίκτες μας απολάμβαναν μέχρι την τελευταία στιγμή, χρησιμοποιώντας την πισίνα, το γήπεδο Beach Volley ή το εντευκτήριο του κέντρου…».

Τα κορίτσια των Πελοποννησιακών καλλιστείων …παίζουν μπάλα την Κυριακή στο Κιάτο

Κάντε κλικ στην πρόσκληση για να είναι πιο ευδιάκριτη...

Κάντε κλικ στην πρόσκληση για να είναι πιο ευδιάκριτη…

Τα κορίτσια των Πελοποννησιακών καλλιστείων …παίζουν μπάλα την Κυριακή στο Κιάτο

Σε δελτίο τύπου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Έχοντας ως μότο το:μόδα είναι η πρωτοτυπία, η κουλτούρα, η ομορφιά….τα κορίτσια των Πελοποννησιακών Καλλιστείων «φουλάρουν» πριν το μεγάλο τελικό !

Την Κυριακή  6 Σεπτέμβρη στο mini soccer Χάριτος,στο Κιάτο, το ποδόσφαιρο των γυναικών γίνεται μόδα!  Στις 20:00 οι  φιναλίστ του Μεγάλου Τελικού παίζουν ποδόσφαιρο, ενώ στις 21:30 στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει Show Μόδας.

Την παρουσίαση του Sports & Glam event  θα παρουσιάσει η πανέμορφη Χριστιάνα Καρνέζη, που πρόσφατα με το project της για τα ανθρώπινα δικαιώματα εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στην διοργάνωση Miss Progress International 2015 που φιλοξενήθηκε στην Ιταλία…»

Δείτε ποιοι αθλητές του Παμβοχαικού εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Δείτε ποιοι αθλητές του Παμβοχαικού εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΓΑΣ Παμβοχαικός» αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Παμβοχαικός συγχαίρει και εκφράζει την ικανοποιησή του στους  αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας .

Η μαθητική πρόοδος των αθλητών μας είναι η βασική αρχή του συλλόγου και όταν αυτή συνδυάζεται  με την αθλητική και αγωνιστική πρόοδο αποτελούν τα κυρίαρχα εφόδια για  την  μετέπειτα πορείας τους .

Συγχαίρουμε τα παιδιά αλλά και τις οικογενειές τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο μεγάλο ταξίδι της μόρφωσης που μόλις ξεκίνησαν .

Οι επιτυχόντες αθλητές και αθλήτριες είναι :

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΗ 
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας Τμήμα Φυτικής Παραγωγής/Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας
ΓΑΜΒΡΟΥΛΗΣ  Απόστολος Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών /Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης
ΚΑΡΡΑΣ  Κων/νος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων/Τ.Ε.Ι. Καβάλας
ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑΣ Νικόλαος Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και φυσικών Πόρων – Πανεπιστημίου Πατρών(έδρα Σχολής Αγρίνιο)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος Ιστορίας και Εθνολογίας Θράκης (Κομοτηνή)
ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ  Νικόλαος Τμήμα Φυσικοθεραπείας/Τ.Ε.Ι. Αθηνών (Εισαχθείς  με υποτροφία – 2ος  σε σειρά επιτυχίας)
ΣΠΥΡΑΚΟΣ Κων/νος Σχολή Ηλεκτρολόγων – Μηχανολόγων/ Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας
ΓΚΟΤΣΗ Ευαγγελία Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης/Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ Ελένη Τμήμα Προσχολικής Αγωγής /Τ.Ε.Ι. Ηπείρου»

ΑΣΟ Κιάτου: Ξεκινούν αύριο τα μαθήματα τοξοβολίας

ΑΣΟ Κιάτου: Ξεκινούν αύριο τα μαθήματα τοξοβολίας

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Το αθλητικό σωματείο  του Σκοπευτικού Ομίλου Αποφοίτων  Α.Σ.Ο.Ε.Ε. την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 7:30 μ.μ. ξεκινά τα μαθήματα τοξοβολίαςγια τη νέα σεζόν με τις προπονητικές οδηγίες της κας Σοφίας Σκανδάλη στις αποθήκες ΑΣΟ Κιάτου.

Πληροφορίες – Εγγραφές

Σοφία Σκανδάλη: 6946269126

Γιώργος Παπασταύρος: 6974977971»

Ο Χ. Δήμας βρέθηκε στο Λουτράκι και το Σπαθοβούνι- Συζήτησαν και για το Ράλι Ακρόπολις

Ο Χ. Δήμας βρέθηκε στο Λουτράκι και το Σπαθοβούνι- Συζήτησαν και για το Ράλι Ακρόπολις

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή της ΝΔ κ. Χ. Δήμα αναφέρεται: «Το Σπαθοβούνι επισκέφθηκε την Τετάρτη το βράδυ ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας όπου και συζήτησε με τους κατοίκους για τα τοπικά προβλήματα αλλά και για το διακύβευμα των προσεχών εθνικών εκλογών.

Νωρίτερα, ο Χρίστος Δήμας βρέθηκε στο Δημαρχείο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, τους Δημάρχους Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και Κορινθίων καθώς και τις τεχνικές υπηρεσίες των δύο Δήμων συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του Ράλλυ Ακρόπολις που διοργανώνεται φέτος στην Κορινθία από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου».

Ξεκινούν οι εγγραφές στο στίβο του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου

Κάντε κλικ στη φωτο για να είναι πιο ευδιάκριτη...

Κάντε κλικ στη φωτο για να είναι πιο ευδιάκριτη…

Ξεκινούν οι εγγραφές στο στίβο του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου

Από το τμήμα στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου ξεκινά η αγωνιστική χρονιά 2015-2016. Ο Όμιλος μας, σε συνεργασία με έμπειρους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής πρωταγωνιστεί σε Περιφερειακά  και Πανελλήνια Πρωταθλήματα και με αθλητές στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδος, προσπαθεί να μυήσει μικρούς και μεγάλους αθλητές στον Κλασσικό Αθλητισμό στην ευρύτερη περιοχή.

Τα τμήματα μας σε Λουτράκι, Κόρινθο, Ίσθμια και Περαχώρα ξεκινούν με την πρώτη συνάντηση της χρονιάς από την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Θώδειο Δημοτικό στάδιο. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6944850422 , 6944837178…»

Παμβοχαικός (βόλεϊ): Οι αθλήτριες έδειξαν διάθεση για αγωνιστική δράση

Κάντε κλικ στη φωτο για να είναι πιο ευδιάκριτη...

Κάντε κλικ στη φωτο για να είναι πιο ευδιάκριτη…

Παμβοχαικός (βόλεϊ): Οι αθλήτριες έδειξαν διάθεση για αγωνιστική δράση

Από την ομάδα του Παμβοχαικού (τμήμα βόλεϊ) αναφέρεται: «Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας των γυναικών του Παμβοχαικού   ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου,   στο κλειστό στάδιο Γ.Τριαντάφυλλος στο Βραχάτι .

Τον  προπονητή  Αργύρη Μαρινόπουλο  και τις  αθλήτριες υποδέχτηκαν,  μέλη της Διοίκησης με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ε.Μπάρτζη.

Οι αθλήτριες μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού έδειξαν φρεσκάδα και διάθεση για  αγωνιστική δράση .Μετά το καλωσόρισμα των υπευθύνων και του Προέδρου, ο προπονητής της ομάδας ανέπτυξε το σκεπτικό και τους στόχους της ομάδας καθώς και το πρόγραμμα της προετοιμασίας και η συνάντηση έκλεισε δίνοντας ραντεβού για την επομένη οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμβοχαικού   εύχεται καλή μαθητική πρόοδο και καλή αγωνιστική χρονια» .