Συμμετέχουμε στην απεργία των δημοσιογράφων! Μαζί σας και πάλι την Πέμπτη…

Κάντε κλικ στην ανακοίνωση για να είναι πιο ευδιάκριτη...

Κάντε κλικ στην ανακοίνωση για να είναι πιο ευδιάκριτη…

(00:35)

Συμμετέχουμε στην απεργία των δημοσιογράφων! Μαζί σας και πάλι την Πέμπτη…

Λόγω της συμμετοχής μας στην σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων η ροή ειδήσεων θα ξεκινήσει και πάλι από αύριο (Πέμπτη) το πρωί.

Φέρνουν στο ΔΣ το θέμα της αστικής συγκοινωνίας από τον σταθμό του προαστιακού στην Κόρινθο

Φέρνουν στο ΔΣ το θέμα της αστικής συγκοινωνίας από τον σταθμό του προαστιακού στην Κόρινθο

Από το συνδυασμό του Β. Νανόπουλου στο δήμο Κορινθίων αναφέρεται: «Σε ακόμα ένα μεγάλο ζήτημα για τον τόπο η Δημοτική Αρχή του κ. Πνευματικού λειτουργεί σκιωδώς και με χρονοκαθυστέρηση.

Το θέμα της σύνδεσης του Προαστιακού με την Κόρινθο τέθηκε με σαφήνεια στο πρόγραμμα της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» πριν τις δημοτικές εκλογές καθώς η θέση της είναι ότι αποτελεί άμεση ανάγκη η ενεργοποίηση της γραμμής που θα εξυπηρετήσει τους πολίτες και θα λειτουργήσει θετικά για όλες τις δραστηριότητες της πόλης και θα αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών.

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο επιδιώκοντας να βρεθεί λύση σε ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα που εδώ και πολλά χρόνια δεν μπόρεσε να διαχειριστεί και να επιλύσει η Δημοτική Αρχή Πνευματικού.

Το θέμα πρέπει να ζητηθεί στο φυσικό του χώρο, στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την παρουσία και τις προτάσεις όλων των εμπλεκομένων, δηλαδή ΚΤΕΛ, ιδιοκτήτες ταξί κτλ».

ΣΣ. Άντε να δούμε πότε θα βρεθεί λύση σε αυτό το θέμα! Η δημοτική αρχή του Α. Πνευματικού μέχρι και σήμερα έχει δείξει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει ή έχει αδιαφορήσει για το θέμα.

Είναι πολύ ευχάριστο ότι το θέμα της αστικής συγκοινωνίας από τον σταθμό του προαστιακού στην Κόρινθο πήρε πολύ μεγάλη διάσταση αυτές τις μέρες με αφορμή ένα άρθρο αναγνώστη την περασμένη Παρασκευή (δείτε εδώ). Δεν είναι τυχαίο που η prior.korinthiannews.gr κάθε τόσο …δίνει βήμα σε άρθρα των αναγνωστών τα οποία θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο να δημοσιευτούν.

Κ.Ν

Λόγω κακοκαιρίας δεν πραγματοποιήθηκε η παρέλαση σε Λουτράκι και Ξυλόκαστρο

Λόγω κακοκαιρίας δεν πραγματοποιήθηκε η παρέλαση σε Λουτράκι και Ξυλόκαστρο

Από το δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης αναφέρεται: «Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Βλασίου επίσημη Δοξολογία όπου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος , ο Διοικητής  του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου , οι Αντιδήμαρχοι , ο Πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , οι Πρόεδροι Κοινοτήτων και Διευθυντές Σχολείων.

Μετά το τέλος της δοξολογίας τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων προς τιμή των πεσόντων, στο μνημείο των ΗΡΩΩΝ .

Η καθιερωμένη σχολική παρέλαση δεν πραγματοποιήθηκε , λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών».

ΣΣ. Στην Κόρινθο έγινε η παρέλαση ενώ στο Λουτράκι όχι! Αναρωτιέμαι αν πρόκειται (με τις ίδιες συνθήκες) για καρναβαλική παρέλαση στο Λουτράκι (την Κυριακή των αποκριών) τι θα έκαναν αρμόδιοι; Θα ανέβαλλαν την καρναβαλική παρέλαση λόγω κακοκαιρίας; …Μάλλον όχι! …Άρα πιο είναι το συμπέρασμα;

(ΤΑΡΖΑΝ)

Ν. Σταυρέλης: «Τα σκουπίδια της Τρίπολης δεν αφορούν την Κόρινθο και τον δήμο Κορινθίων»

Ν. Σταυρέλης: «Τα σκουπίδια της Τρίπολης δεν αφορούν την Κόρινθο και τον δήμο Κορινθίων»

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο εκπρόσωπος τύπου του δήμου Κορινθίων κ. Ν. Σταυρέλης ανέφερε μεταξύ άλλων για το θέμα των απορριμμάτων της Τρίπολης που ακούγεται τελευταία ότι θα έρθουν στην Κορινθία: «Θα έλεγα ότι έχει υπερβληθεί το θέμα των σκουπιδιών στο δήμο της Τρίπολης. Θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε!

Πήρε μία απόφαση το ΦΟΔΣΑ που αφορά το μείζον θέμα των απορριμμάτων στην Τρίπολη! Είναι γεγονός ότι στην Τρίπολη υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα απορριμμάτα.

Η απόφαση λοιπόν αναφέρει ότι εξουσιοδοτείται ο δήμος Τρίπολης να διαχειριστεί 1500 τόνους απορριμμάτων, ο ίδιος ο δήμος. Δεν αναφερόταν ούτε για Κόρινθο, ούτε για Κορινθία, ούτε για Πελοπόννησο.

Που βγήκαν αυτά τα συμπεράσματα; Ανοίξτε την απόφαση στη διαύγεια να τη δείτε!

Ρητά και κατηγορηματικά διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μου ότι δεν αφορά την Κόρινθο και το δήμο Κορινθίων το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Τρίπολης. Επίσης πράσινο σημείο δεν υπάρχει ακόμα στο δήμο Κορινθίων…»

ΣΣ. Μακάρι τα πράγματα να είναι έτσι όπως τα αναφέρει παραπάνω ο κ. Σταυρέλης και να έκαναν λάθος τα ΜΜΕ που «έμπλεξαν» την Κορινθία …σε αυτή την ιστορία (δείτε εδώ) .

Εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε θέσει ερώτημα για το αν είχε την παραμικρή δόση αλήθειας αυτό που ακουγόταν με τα σκουπίδια της Τρίπολης στην Κορινθία και αναφέραμε τις επιπτώσεις που θα είχε για πολιτικούς του νομού μας μία τέτοιου είδους ενέργεια!

Τα υπόλοιπα ΜΜΕ που έκαναν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ αναφορά για την Κορινθία στο θέμα των απορριμμάτων της Τρίπολης …ας απαντήσουν στις δηλώσεις του κ. Σταυρέλη!

Κ.Ν

Ο Α. Παπαφωτίου στο 8ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών

Ο Α. Παπαφωτίου στο 8ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών

Από τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Α. Παπαφωτίου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη το 8ο Εθνικό Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών από 2 έως 4 Οκτωβρίου 2014. Στο συνέδριο απηύθυνε χαιρετισμό ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πελοποννήσου Απόστολος Ε. Παπαφωτίου εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κο. Πέτρο Τατούλη και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το Συνέδριο αποτελεί πρωτοβουλία της Εταιρείας Ερευνών Μεταλλικών Έργων (Ε.Ε.Μ.Ε.) και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου. Το Συνέδριο γίνεται κάθε τρία χρόνια και αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για όσους ασχολούνται με τις μεταλλικές κατασκευές, είτε ερευνητικά και εκπαιδευτικά είτε επαγγελματικά ως μελετητές και κατασκευαστές αντίστοιχων έργων.

Κάντε κλικ στη φωτο για να είναι πιο ευδιάκριτη...

Κάντε κλικ στη φωτο για να είναι πιο ευδιάκριτη…

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Πελοπόννησο που το Συνέδριο αυτό πραγματοποιείται στην Τρίπολη, στην έδρα της  Περιφέρειας, στο φιλόξενο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τριπόλεως. Παρά το δυσμενές σημερινό περιβάλλον υπάρχει ιδιαίτερη ανταπόκριση από παλαιούς και νέους μηχανικούς.

Συμμετέχουν περισσότεροι από 100 Έλληνες ομιλητές με παρουσιάσεις που αφορούν ερευνητικές, επιστημονικές εργασίες και έργα που έχουν κατασκευαστεί τα τελευταία 3 χρόνια.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή και στην Επιστημονική Επιτροπή για την πλούσια και σημαντική θεματολογία του Συνεδρίου, στο Περιφερειακό τμήμα Πελοποννήσου, στην πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) Πελοποννήσου κα Τσιώλη Χαρίκλεια…».

Ο σύλλογος γονέων των μαθητών του Γυμνασίου στα Αθίκια… μιλάει για υφαρπαγή ψήφου του Πνευματικού!

Ο σύλλογος γονέων των μαθητών του Γυμνασίου στα Αθίκια αναρωτιέται τι συμβαίνει με το νερό… και μιλάει για υφαρπαγή ψήφου του Πνευματικού!

Σε ανακοίνωση από το σύλλογο γονέων των μαθητών του Γυμνασίου Αθικίων αναφέρεται: «Μετά τις προεκλογικές εξαγγελίες του Δημάρχου κ. Πνευματικού για ποιοτικό και πόσιμο νερό και την παραπλάνηση των κατοίκων των Αθικίων και την υφαρπαγή της ψήφου του κάθε Αθικίωτη Πολίτη, μαθαίνουμε ότι το νερό δεν είναι κατάλληλο για κατανάλωση. 

Ως σύλλογος Γονέων έχουμε την απαίτηση να ενημερωθούμε μια και το θέμα έχει να κάνει πλέον με την Δημόσια Υγεία ειδικά όταν  το νερό πίνουν μικρά παιδιά.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων κατάθεσε έγγραφο με αρ. πρωτ: 129 προς όλους τους αρμοδίους και ζητά έγγραφα να πάρουν σαφή θέση και να μας ενημερώσουν για την ποιότητα του νερού που υπάρχει στο δίκτυο των Αθικίων….»

ΣΣ. Ο σύλλογος γονέων των μαθητών του Γυμνασίου στα Αθίκια αναρωτιέται τι συμβαίνει με το νερό… και μιλάει για υφαρπαγή ψήφου του Πνευματικού! Για να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της δημοτικής αρχής και του δημάρχου!

Η καταγγελία αφορά την υγεία μικρών παιδιών! Από τη δημοτική αρχή θα απαντήσουν στην καταγγελία ή θα αδιαφορήσουν; Καλό θα ήταν να μην κάνουν το δεύτερο… 

«Έρχεται» αποκαλυπτική ανάρτηση στην prior.korinthiannews.gr!

«Έρχεται» αποκαλυπτική ανάρτηση στην prior.korinthiannews.gr!

Το αργότερο μέχρι αύριο (Τετάρτη) στις 11:00 το πρωί «έρχεται» μία αποκαλυπτική ανάρτηση στην prior.korinthiannews.gr (με φωτογραφίες) που θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και θα σχολιαστεί ιδιαίτερα! Αυτά για την ώρα…

Απάντηση του Δημήτρη Ραψωματιώτη στον Λάμπρο Κωστάρα

Απάντηση του Δημήτρη Ραψωματιώτη στον Λάμπρο Κωστάρα

Σε δελτίο τύπου αναφέρεται η απάντηση του Δημήτρη Ραψωματιώτη στον Λάμπρο Κωστάρα:

«Φίλε Λάμπρο,

Μιλάω πάντα φωναχτά, αλλά μόνο επαγγελματικά.

Έγινε προσπάθεια από αρκετούς να με εμπλέξουν στο πολιτικό παιχνίδι και στις πρόσφατες εκλογές στην Περιφέρεια και στους Δήμους, όμως όπως είδες δεν πήρα θέση, όπως και δεν συμμετείχα ως υποψήφιος, παρόλο που, όπως θα καταλαβαίνεις, μου έγιναν προτάσεις μέχρι και να ηγηθώ σε Δήμο.

Θεωρώ ότι έχω ηθικό ασυμβίβαστο και όχι φυσικά νομικό ή τυπικό, γι’ αυτό και αποφάσισα να μην συμμετέχω.

Ως επιχειρηματίας στο χώρο της διαχείρισης απορριμμάτων έχω ξεκάθαρες και πραγματικά υλοποιήσιμες προτάσεις, στις οποίες οι τοπικοί άρχοντες θα πρέπει να τοποθετηθούν.

Τώρα πια έχουμε πολύ χρόνο να συζητήσουμε και να υλοποιήσουμε αρκετές δράσεις, προς όφελος των Δήμων, των πολιτών, της τοπικής επιχειρηματικότητας και προς την κατεύθυνση της μείωσης της ανεργίας.

Σε αυτόν τον αγώνα είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε μαζί.

Φιλικά,

Ραψωματιώτης Δημήτρης»

Η RAPMEDIA θέλει να καλύψει τη θέση του συμβούλου επενδυτικών προγραμμάτων

Η RAPMEDIA θέλει να καλύψει τη θέση του συμβούλου επενδυτικών προγραμμάτων

Σε σχετική αγγελία αναφέρεται: «Η RAPMEDIA στα πλαίσια της συνεχούς δυναμικής και ανάπτυξης ζητά ικανό στέλεχος που θα καλύψει τη θέση του :

Συμβούλου ΕπενδυτικώνΠρογραμμάτων

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα αναφέρεται στον Υπεύθυνο του τμήματος επενδυτικών προγραμμάτων και θα αναλάβει :

 • Τη σύνταξη και υποβολή επενδυτικών προγραμμάτων (αναπτυξιακό νόμο , ΕΣΠΑ κ.λ.π.)
 • Τεχνική υποστήριξη, διαχείριση και επίβλεψη επενδυτικών προγραμμάτων (αναπτυξιακό Νόμο , ΕΣΠΑ κλπ .)
 • Την εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων ( businessplans ) , μελετών σκοπιμότητας και βιωσιμότητας.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να πληροί τις κατωτέρω προϋποθέσεις :

Προσόντα:

 • Πτυχίο οικονομικών ΑΕΙ
 • Μεταπτυχιακός τίτλος επιθυμητός
 • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 χρόνια στον τομέα των επενδυτικών προγραμμάτων
 • Πολύ καλή γνώση χειρισμού H/Y (office)
 • Άριστη γνώση αγγλικών
 • Δεξιότητες
 • Αναλυτική σκέψη και ικανότητα σύνθεσης
 • Εμπειρία στην έρευνα , επεξεργασία και ανάλυση πληροφοριών και στοιχείων
 • Εξαιρετικές διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες
 • Ομαδικό Πνεύμα
 • Ικανότητα επίτευξης αποτελεσμάτων σε συνθήκες πίεσης και με βάση χρονοδιαγράμματα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικά σημειώματα στο e-mail: info@rap-sa.gr.

Τα βιογραφικά θα πρέπει να συνοδεύονται από φωτογραφία των υποψηφίων.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 27410 74488».